NORD NORSK KLATRESKOLE

På Klatrekaféen kan du risiskere å møte alt fra klatrere til bobilturister, sjarkfiskere, skikjørere og kunstnere. Det er det som gjør Klatrekaféen spesiell.

 

For å sitere Stein P Aasheim: "... en underlig hybrid av engelsk pub, nepalsk tea house, fortausrestaurant i Nice og base camp på Everest."

 

Altså et sted hvor de fleste vil trives. Her kan du oppleve live-musikk hver uke gjennom sommeren, men du får deg noe godt å drikke.

 

Klatrekaféen har alle rettigheter og en variert meny.  Vi tar gjerne i mot grupper og hjelper gjerne til hvis du har et særligt arrangement.

 

Nord Norsk Klatreskole og Klatrekaféen kan skreddersy arrangementer for deg og din bedrift og gi en opplevelse som varer. La ordene snakke for seg selv: hav, høyde og hygge. Alt dette med full pension enten i våre egne brygger på 'Den Siste Viking' eller med hotellovernatting. Alt etter hvor mange dere er eller hvilken standard dere ønsker. Vi ordner selvfølgelig mat etter nordnorsk tradisjoner, og vi kan bare si at opplevelsene ikke er slutt selv om dagens aktiviter er over.

 

Aktivitetsutvalget i Lofoten er svært variert, for at nevne noe: fjellklatring, fjellturer, strandhugg med gummibåt til Skrova og Trollfjorden. fisketurer med M/S Symra, havørnsafari, galleribesøk eller seiltur med fembøring. Ønsker man også å få faglig utbytte finnsdet kurs- og konferansefasiliteter. Alt tilrettelegger selvsagt etter ønske og årstid.

 

OVERNATTING

Enkelt, rent, trivelig og billig er beste måten å beskrive overnattingen hos oss. Bo i brygga hvor Johan Boyer skrev på 'Den siste viking' - mer autentisk enn dette blir det ikke.

 

Og bare for å svare på det mest vanlige spørsmålet med én gang: Nei, man må ikke være klatre for at bo hos oss.

 

Rom:

Her kan du bo på enkelt-,dobbelt eller flermannsrom. Dusj og toalett på gangen.

Mulighet for sjølhushold.

 

Booking: post@nordnorskklatreskole.no

Enkeltrom:

Kr: 500,- pr natt

 

 

 

 

Dobbeltrom:

Kr: 300,- pr pax

Flermannsrom:

Kr: 300,- pr pax

NORD NORSK KLATRESKOLE

Misværveien 10

8312 Henningsvær

Norway

KONTAKT:

 

Kurs & Guiding

+ 47 905 74 208

 

Kafé & Rom

+47 909 54 619

 

post@nordnorskklatreskole.no

PÅMELDING:

 

MELD DEG PÅ KURS HER!

 

Spørgsmål ang. kurs & guiding.

 

post@nordnorskklatreskole.no

SPONSOR:

Thorbjørn Enevold

Jonas Dahlstrup

All priser gjelder for 2017 om ikke annet er skrevet.

all content on this site © Nord Norsk Klatreskole