På Klatrekaféen kan du risiskere å møte alt fra klatrere til bobilturister, sjarkfiskere, skikjørere og kunstnere. Det er det som gjør Klatrekaféen spesiell.

 

For å sitere Stein P Aasheim: "... en underlig hybrid av engelsk pub, nepalsk tea house, fortausrestaurant i Nice og base camp på Everest."

 

Altså et sted hvor de fleste vil trives. Her kan du oppleve live-musikk hver uke gjennom sommeren, men du får deg noe godt å drikke.

 

Klatrekaféen har alle rettigheter og en variert meny.

 

Vi tar gjerne mot grupper og lager en flott opplevelse for deg om dere har et spesielt arrangement.

 

Nord Norsk Klatreskole og Klatrekaféen kan skreddersy arrangementer for deg og din bedrift og gi en opplevelse som varer. La ordene snakke for seg selv: hav, høyde og hygge. Alt dette med full pension enten i våre egne brygger på 'Den Siste Viking' eller med hotellovernatting. Alt etter hvor mange dere er eller hvilken standard dere ønsker. Vi ordner selvfølgelig mat etter nordnorsk tradisjoner, og vi kan bare si at opplevelsene ikke er slutt selv om dagens aktiviter er over.

 

Aktivitetsutvalget i Lofoten er svært variert, for at nevne noe: fjellklatring, fjellturer, strandhugg med gummibåt til Skrova og Trollfjorden. fisketurer med M/S Symra, havørnsafari, galleribesøk eller seiltur med fembøring. Ønsker man også å få faglig utbytte finnsdet kurs- og konferansefasiliteter. Alt tilrettelegger selvsagt etter ønske og årstid.

 

NORDNORSK KLATRESKOLE

Misværveien 10

8312 Henningsvær

Norway

KONTAKT:

 

Kurs & Guiding

+ 47 905 74 208

 

Kafé & Rom

+47 909 54 619

 

post@nordnorskklatreskole.no

PÅMELDING:

 

MELD DEG PÅ KURS HER!

 

Spørsmål ang. kurs & guiding.

 

post@nordnorskklatreskole.no

SPONSOR:

Thorbjørn Enevold

Jonas Dahlstrup

 

All priser gjelder for 2020 om ikke annet er skrevet.

all content on this site © Nordnorsk Klatreskole